•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivši protiv sadašnjeg: Žestoka tuča u domu Halle Berry

Gabriel Aubry, bivši dečko i otac ćerke zvezde Halle Berry, uhapšen je zbog tuče sa njenim verenikom Olivierom Martinezom, piše Business Standard.

Sukob se dogodio kada je Aubry u glumičinu kuću u Kaliforniji došao da ostavi njihovu ćerku Nahlu (4). Francusko-kanadski model Aubry (36) "poludeo" je kada je Martinez došao do njega i rekao da "moraju krenuti dalje".

Ljutiti Aubry navodno je gurnuo Martineza i pokušao da ga udari u glavu, ali 46-godišnji glumac uspeo je blokirati udarac pa je šaka završila na njegovom ramenu. Tuča je završila kada je Martinez uspeo stisnuti na pod Aubryja pa je pozvana policija.

Model je odvezen u bolnicu sa slomljenim rebrom, ozledama lica i mogućom ozledom glave. Martinez je sam došao u bolnicu sa ozleđenom rukom. Martinez je zbog zlostavljanja optužio Aubryja. Zbog fizičkog sukoba sudija je Aubryju izdao zabranu prilaska Halle Berry, detetu i Martinezu.

U poslednjim raspravama o dobijanju starateljstva, sudija je bio na strani Aubryja. Spriječio je glumici selidbu u Pariz sa Nahlom i Martinezom jer je rekao da bi odvojenost mogla naštetiti dobrim odnosima između oca i devojčice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...