•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivše studentice optužile Jamesa Franca za seksualno zlostavljanje

Holivudsku zvezdu Jamesa Franca, koji je jedno vreme držao praktičnu nastavu, tuže njegove dve bivše studentice za seksualno nedolično ponašanje, piše Sky News.

Glumac koji je osvojio Zlatni globus navodno je zloupotrebio svoj položaj da bi imao "seksualno nedoličan odnos s nekim studenticama", a ako bi ga odbile davao bi im lošije ocene i uskratio bi im pojavljivanje u njegovim filmovima, navodi se u tužbi.

Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal kažu da je Franco pokušao da stvori grupu mladih žena koje bi bile izložene seksualnom iskorištavanju u ime obrazovanja.

U tužbi, podnešenoj na sudu u Los Angelesu, pišu da su se navodne zloupotrebe dogodile u Studiju 4 u vlasništvu upravo Jamesa Franca, koji je otvoren 2014. godine, a zatvoren 2017. godine.

Tvrdi se da su studentice bile primorane da učestvuju u eksplicitnim scenama seksa, što inače, prema rečima ovih žena, nije standard u filmskoj industriji.

One, između ostalog, traže odštetu i uništavanje bilo kakvih snimaka scena seksa u kojima se pojavljuju. Takođe, zahtevaju od suda da omogući da se u ovu parnicu uključe i druge žene koje su, prema njihovim navodima, zlostavljane.

Isto tako, glumica Violet Paley optužila je kolegu Jamesa Franca da ju je prisiljavao na oralni seks u njegovom automobilu, a takođe navodi kako je on pokušao zavesti njenu 17-godišnju prijateljicu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...