•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bjelogrlić: "Senke nad Balkanom 2" dostupne na internetu

Nastavak najgledanije domaće serije "Senke nad Balkanom", pored dinamične i misteriozne radnje, kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serija, najavili su producenti.

Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone "Senki".

"Odluka da sve epizode serije budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovo dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju", izjavio je kreator i reditelj "Senki nad Balkanom" Dragan Bjelogrlić.

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedeljka počev od 11. novembra.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku će publika gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe.

Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

U drugoj sezoni popularne serije igraju Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodijeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Ðorđeviću.

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...