•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Blackpink the Movie' na velikom platnu Cineplexx bioskopa

,,Blackpink The Movie“ na velikom platnu Cineplexx bioskopa 4. avgusta.

Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima 4. avgusta od 19 časova. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

,,Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinks - fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“- momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija; „Beauty“ - snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

U nastavku gledamo prepoznatljivu pozornicu BLACKPINK-a, čiji nastupi prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u filmu u bioskopskoj sali.

Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce" u ,,Blackpink The Movie“.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...