•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blake Lively i Ryan Reynolds uskoro će treći put postati roditelji

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds uskoro će treći put postati roditelji. Vest o trudnoći otkrili su na premijeri filma "Detektiv Pikachu" u New Yorku gde je Blake odevena u usku žutu haljinu ponosno pokazala trudnički trbuščić.

Blake nije otkrila u kojem je mesecu trudnoće.

Blake i Ryan upoznali su se 2010. godine na snimanju filma "Green lantern", a venčali su se 2012. godine. Roditelji su dvogodišnje kćeri Inez i četverogodišnje James.

"Oduvek sam želela da imam veliku porodicu. Kad bih mogla, imala bih 30 dece", rekla je Blake Lively 2012. godine u intervjuu za magazin Allure.

Za magazin Marie Clare je 2016. rekla kako decu želi odgajati daleko od kamera i znatiželjnih ljudi.

"Želimo da naša deca imaju normalan život kakav smo i mi imali. Ne želimo im to oduzeti, to bi bilo sebično", rekla je.

Film "Detektiv Pikachu" je rediteljsko ostvarenje Roba Lettermana i donosi priču o dečaku koji u svetu gde ljudi sakupljaju džepna čudovišta ili Pokemone nailazi na inteligentno čudovište koje traži da bude detektiv. Reč je o čudovištu Pikachu, dobro poznatom liku još od prve pojave igre Pokemon.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...