•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blake Lively tretira psa kao dete jer još nije postala majka

Zvezda serije "Gossip Girl", Blake Lively otkrila je da svoju kucu Penny tretira kao dete.

Naime, lepa supruga glumca Ryana Reynoldsa spremna je za dete, a kako se to još nije ostvarilo, svu svoju majčinsku pažnju posvećuje psu i svojim nećacima.

“Moj pas je moje poludete, ali i polušefica. U njoj se krije puno različitih osobina. Ima sposobnost da me osvoji tako da se vrlo brzo sva moja pažnja usmeri prema njoj, ali zna biti i čangrizava. A moji nećaci takođe su moja poludeca. Čak sam malo i uzrujana jer nisu zaista moji” – kaže 25-godišnja Blake i dodaje:

“Želim da sva deca iz moje šire porodice imaju normalan život, pa tako, kada sam sa njima vani, ne dopuštam ni blizu paparazzima koji me stalno slede. Jako sam zaštitnički nastrojena. A kada mi neko od prolaznika pristojno priđe i poželi da se fotografiše samnom, nećacima objasnim da ljudi žele samnom da se slikaju jer pripremam ukusne kolače, a ne zato što sam poznata glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...