•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blue Crush (2002)

Najvažnija stvar u životu Anne Marie je surfovanje na talasima. Zajedno sa svojom buntovnom mlađom sestrom i dve cimerke živi u kolibi na plaži i ustaje svako jutro u cik zore kako bi vežbala i što bolje se pripremila za veliko takmičenje. Takav život na Havajima jedino je što je želela, ali kada profesionalni igrač ragbija, Matt, stigne na ostrvo, Anne počne da 'gubi tlo pod nogama' i zaljubljivati se.

Krivo ćete zaključiti ako vam se učini da sinopsis filma ne pruža dovoljno zabave. Naprotiv, jednostavan zaplet filma ostavio je dovoljno prostora Johnu Stockwellu da se pozabavi vizualnim doživljajem filma te da u tom segmentu potpuno zadivi. Neverovatne scene daskanja i lepote Havaja potpuno će vas očarati, a ako tome pridodamo prelepu plavušu Kate Bosworth, imamo dva odlična razloga za gledanje "Talasa smrti". Povrh svega, osim neupitne lepote, Kate Bosworth je pokazala veliki glumački talenat koji će joj priznati i najveći skeptici.

Žanr:drama, romansa, sport
Godina:2002
Reziser:John Stockwell
Scenario:Susan Orlean, Lizzy Weiss
Uloge:Kate Bosworth, Michelle Rodriguez, Matthew Davis
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 6 nominacija
Studio:Universal Pictures, Imagine Entertainment, Mikona Productions GmbH & Co. KG
Zemlja:United States
Website:www.universalstudiosentertainment.com/blue-crush
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...