•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bohemian Rhapsody (2018) - uskoro

Priča o nastanku legendarne britanske rok grupe Queen i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju.

„Boemska rapsodija“ je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike. U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije Mr. Robot, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim.

Glumci: Mike Myers, Rami Malek, Joseph Mazzello
Režiser: Dexter Fletcher, Bryan Singer

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....