•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bojan Marović ide da glumi u Meksiku čim dobije vizu

Crnogorski pevač Bojan Marović ovih dana kreće za Akapulko, gde će snimati film “Crne stene” u meksičkoj produkciji. Kako je ovaj muzičar kazao za “Vijesti” na put je trebalo da krene juče, ali još nije dobio vizu.

“Ugovori su potpisani, scenario je pripremljen, samo čekamo vizu. Ona je predata i u suštini ne postoji mogućnost da ne dobijemo sve papire, ali više ništa nije u našim rukama. Mi smo to odavno predali i samo je pitanje da li ćemo ići sutra ili za par dana”, objasnio je Marović, koji je donedavno učestvovao u emisiji “Prvi kuvar Srbije”.

Na pitanje da li se namerno nije potrudio da ispuni zadatak, kako bi ispao iz emisije, pevač priznaje da nije želio da nastavi sa takmičenjem, upravo zbog obaveza koje snimanje filma nameće.

“Najviše zbog toga. Jednostavno više nisam mogao da budem tamo. Previše obaveza se nagomilalo. Namerno sam to uradio. Postigao sam ono što sam želeo i ostalo je da se posvetim filmu, i da to odradim kako treba”, ispričao je Marović, koji će tumačiti ulogu doktora koji spasava život devojčice obolele od leukemije.

“Imali smo čitačke probe ovde i ljudi iz produkcije su bili veoma zadovoljni mojim, kako su kazali potencijalom i brzinom kojom savladavam jezik. Sama činjenica da ću raditi sa velikim facama je značajna i iskreno da kažem imam veliku tremu zbog odlaska”, otkrio je on.

Ovaj popularni Podgoričanin prvobitno je bio angažovan kao kompozitor, ali su, kako je rekao, producenti nakon uvida u njegove fotografije odlučili da ga angažuju i kao glumca. Snimanje će u Meksiku trajati oko mesec dana.

U okviru ovog projekta u Meksiku će biti organizovan i koncert na kojem će crnogorski pevač nastupiti sa zvezdama iz te zemlje, a Marović čija je pesma “Za tebe i mene” naslovna u filmu, u prošlom razgovoru za “Vijesti” je kazao da se odrekao honorara, jer će sve ići u humanitarne svrhe.

Maroviću ovo nije prvo glumačko iskustvo, jer je svoj debi imao u filmu Željka Sošića “Imam nešto važno da vam kažem”.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...