•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bojsi stiže na veliko platno

Dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u Cineplexx bioskopima.

Zbog globalne pandemije Džon Čelis je sprečen da prisustvuje premijeri svog filma, koja je zakazana za ovaj četvrtak od 20 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ali se on obratio svojim prijateljima u Srbiji specijalnom video porukom i pozvao ih da pogledaju ovaj dokumentarni film u Cineplexx bioskopima. Iako bi, kako kaže „radije bio ovde nego u pabu Ragina glava (Nags Head)“, nažalost ovoga puta to nije bilo moguće.

Serija „Mućke“ u Srbiji ima status kultne i retko ko nije upoznat sa poslovnim poduhvatima kojih su Rodni i Del Boj imali pregršt. Tim povodom, Bojsi (Džon Čelis) je odlučio da dođe u Beograd i proba da nađe odgovor na pitanje zašto svi u Srbiji toliko obožavaju „Mućke“, ali i da istraži naš glavni grad. Od posete Belom dvoru, pa do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, Bojsi je istraživao specifičnosti ovog naroda i podneblja. Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor nama toliko blizak, videćemo u ovom zanimljivom dokumentarnom filmu.

„Bojsi su Beogradu“ će sve prave ljubitelje „Mućki“ - a i one koji će to postati tek kad ga pogledaju - zabaviti od početka do kraja.

Od 15. oktobra, dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“ na repertoaru je samo u Cineplexx bioskopima! Karte za premijeru su u prodaji, a za više informacija posetite sajt www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo