•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bolivudski zavodnik Emraan Hashmi u filmu Danisa Tanovića

Zvezda filmova bolivudske produkcije Emraan Hashmi glumi u novom filmu oskarovca Danisa Tanovića.

Kako javljaju indijski mediji, Tanović je 33-godišnjeg Hashmija izabrao na predlog Anuraga Kashyapija, a potom odgledao nekoliko njegovih filmova, od kojih su najpoznatiji "Gangster" i "Once Upon a Time in Mumbai". Ovaj indijski glumac poznat je po izboru nekonvencionalnih uloga, odnosno želji da eksperimentiše na filmu.

Indijska javnost upoznala je Tanovića nakon što je 2001. godine odneo Oscara za film "Ničija zemlja" u kategoriji najboljeg stranog filma, u kojoj se nalazio i njihov blockbuster "Lagaan".

"Emraan je veoma dobar glumac i uzbuđeni smo što ćemo sarađivati. Biće vrlo zanimljivo videti kako sarađuju indijska zvezda i Oscarom nagrađeni režiser. Očekujemo sjajnu saradnju", kazao je Guneet Monga iz producentske kuće Anurag Kashyap Film Pvt Ltd. Osim njih, na produkciji će raditi francuski ASAP Films, Dar Motion Pictures i Sikhya Entertainment.

Još uvek nije poznat naziv ovog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....