•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bosanci snimili svoj prvi kung fu film

"Gorčina osvete" je jedna bosanska priča, začinjena motivima, dijalozima i akcijom kao iz nekog kineskog kung fu filma o neznanom junaku.

U Bosankom kulturnom centru Tuzla u utorak je predstavljen prvi bosanski kung-fu film "Gorčina osvete", koji je sniman u Tuzli, Sapni i drugim delovima Tuzlanskog kantona.

Film je inspirisan Brus Lijem, čija se 40. godišnjica smrti obeležava ove godine.

Premijera filma je zakazana za 19. decembar, reditelj filma je Damir Pirić, a glumačku ekipu uglavnom čine članovi Kung Fu Wu Shu Centra za obuku u Bosni i Hercegovini.

'Gorčina osvete' je jedna bosanska priča, začinjena motivima, dijalozima i akcijom kao iz nekog kineskog kung fu filma o neznanom junaku koji dođe u selo, spasi selo i ode u planinu. I dalje prateći tu tradiciju kung fu filmova naziv filma koji nam u samom startu otkriva temu i ideju skoro polovine filma, govori da će tu biti neka osveta i da će ona biti gorka, ali naš junak, naš "vojnik Gorčin" ne dolazi primarno iz te tradicije, on dolazi iz našeg bosanskog miljea u kojem vladaju drukčija pravila i vrednosti", stoji na stranicama BKC-a Tuzla.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....