•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt producira SF triler `Alpha´

Brad Pitt produciraće SF triler pod naslovom Alpha. Radi se o adaptaciji romana i bestsellera „Robopocalypse“ iz 2011. autora Daniela H. Wilsona. Wilson je doktorirao robotiku i utemeljio svoju knjigu na istraživanjima iz tog područja, a napisaće i scenario za film. Detalji oko radnje nisu poznati, ali s obzirom na to da će se film bazirati na romanu možemo otprilike pretpostaviti – knjiga prati grupu preživelih koji traže načine da žive bez moderne tehnologije u društvu koje se oslanja na robote. Jedan naučnik oslobodio je nadprosečno inteligentnog robota imena Archos koji počne da planira eliminaciju ljudske vrste. I tad nastanu problemi.

Pitt će sarađivati sa svojim partnerima iz produkcijske kuće Plan B, Dede Gardner i Jeremyjem Kleinerom. Plan B stoji iza akcionog filma Svetski rat Z (World War Z) i istorijske drame 12 godina ropstva (12 Years a Slave) koja je nagrađena Oscarom za režiju.

Rediteljsko mesto dobio je Anthony Scott Burns (kratki film Manifold) kojem će Alpha biti prvenac. Pittov zadatak zasada je samo produkcija tako da će najverovatnije glumu prepustiti nekome drugome.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...