•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper o zavisnošću od alkohola i životnim iskustvima

Popularni 39-godišnji holivudski glumac Bradley Cooper za decembarsko je izdanje magazina Vanity Fair otkrio kako je izdržao bez alkohola 10 godina i kako su pozitivna i negativna iskustva oblikovala njegov život.

'Puno sam toga prošao u životu, s godinama telo propada, a duša raste', rekao je Cooper, a zatim dodao:
'Gubitak oca pomogao mi je u pripremanju za ulogu, čovek tek kroz ljubav i gubitak shvati šta je bitno, a šta nije. Meni je recimo u dvadesetima sve bilo crno i belo, a sada mi je jasno da ništa nije tako, život je siv', kaže.

Bradley se dugo borio sa zavisnošću od alkohola, ali sada je trezan punih 10 godina, od 2004.

'To je promenilo moju životnu perspektivnu. Jednostavno više nikoga ne mogu osuđivati, a zbog toga mi je lakše i približiti se drugima', rekao je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...