•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper postaje reditelj

Bradley Cooper nalazi se u pregovorima za svoj rediteljski prvenac. Radi se o remakeu filma Zvezda je rođena koji Warner Bros. ima u planu već neko duže vreme.

Film, koji će se temeljiti na filmu iz 1937. godine, sa Janet Gaynor i Fredericom Marchom u glavnim ulogama, bavi se pričom o poznatom glumcu koji pomaže mladoj glumici u usponu da pronađe slavu, iako se njegova karijera nalazi u silaznoj putanji zbog godina i zavisnosti od alkohola.

Warner Bros. već nekoliko godina radi na remakeu filma. Clint Eastwood, koji je režirao Cooperovog Snajperistu, je bio vezan uz projekat još od 2011. godine. U jednom je trenu uz projekat bila vezana i Beyoncé ali sve je stalo kada je ona ostala trudna pa je Eastwood prešao na druge projekte.

Film Zvezda je rođena reditelja Williama A. Wellmana bio je vrlo uspešan. Od osam nominacija za Oscara osvojio je dva (za najbolji scenario i počasni Oscar za fotografiju), a već je dobio svoje remake i to čak dva puta. Prvo 1954. sa Judy Garland i Jamesom Masonom, koji su za svoje uloge osvojili Zlatne globuse.

Drugi remake, sa Barbrom Streisand i Krisom Kristoffersonom izašao je 1976., a režirao ga je Frank Pierson. Film je osvojio pet nagrada Zlatni globus, uključujući onu za najbolji film, kao i Oskara za najbolju originalnu pesmu - Evergreen koju je izvela Streisand.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...