•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper produciraće seriju baziranu na filmu "Savršena formula"

Rađena prema psihološkom trileru iz 2011. godine, Bredley Cooper je odlučio da producira seriju koja će se bazirati na film. U filmu, Cooper se nalazi u ulozi neuspešnog romanopisca kome se život preokrene kada počne konzumirati tajanstvenu "pametnu" drogu, koja mu omogućuje da koristi svoj mozak 100 posto.

Cooper se udružuje sa Relativity Television i Georgeville Television kako bi zajednički napravili seriju, preneo je Deadline. Cooper će biti izvršni producent, dok će se uz njega u koprodukciji naći Leslie Dixon i Scott Kroopf, koji su takođe radili na filmu.

Direktor Georgeville TV-a Marc Rosen o predstojećem projektu rekao je: "Film Savršena formula ima prirodni potencijal za produženjem u snažnu i sofisticiranu jednosatnu dramu koja je istovremeno uzbudljivi triler i socijalna kritika."

Copper koji je na filmu Savršena formula radio u produkciji, takođe se nalazi kao producent za svoj predstojeći film American Hustle, koji se u bioskopima očekuje krajem godine. Glumac je takođe nedavno potpisao ugovor za ulogu Rocket Raccoona u nadolazećem Marvelovom filmu Guardians of the Galaxy.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu