•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brahms: The Boy II (2019) - uskoro

Nastavak filma „Dečak” sa Kejti Holms u glavnoj ulozi.

Radi se o neverovatnoj priči o dečaku-lutki koja je šokirala publiku širom sveta. Odlično stilizovan, sablastan, neizvestan i prilično uznemirujući horor film, kakav dugo nismo gledali na filmskim platnima. Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablastan lutak, koga morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom domu mora da se igra po njegovim pravilima!

Glumci: Katie Holmes, Christopher Convery, Ralph Ineson, Owain Yeoman, Anjali Jay
Režiser: William Brent Bell

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....