•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Branimir Popović glumi Blejka Karingtona u seriji Dinastija

Većina onih koji provode noći bindžujući serije nikada nisu gledali „Dinastiju“, ali nešto stariji se sećaju kakva je euforija vladala u vreme kada se prikazivala ova sapunica. Tih godina nije bilo lako ne nadmašiti, već se po popularnosti približiti Aleksis, Kristl, Blejku Karingtonu…

Dugo je bilo dovoljno reći „ona je prava Aleksis“, pa da je svima jasno o kakvoj se zloći govori, a Blejk Karington je pominjan kao zavodnik koji više nije mlad, ali je neodoljiv i, naravno, bogat.

Uskoro ćemo dobiti domaću verziju ove kultne serije, koju će realizovati produkcijska kuća „Emotion“, a prikazivaće se na „Pinku“.

Sa koliko se ozbiljnosti pristupilo ovom poslu najbolje govori podatak da će snimanje trajati 18 meseci.

Ulogu Blejka Karingtona, koji će se u našoj verziji zvati Branko Kadić, tumači crnogorski glumac Branimir Popović, koji od početka karijere izaziva uzdahe ženskog dela publike.

Aleksis Karington glumiće Marija Karan, a u „kožu“ krhke Kristl, koja začas zaplače, ući će Ana Savić. Blejkovog konkurenta Sesila Kolbija glumiće Peđa Bjelac, Frano Lasić biće Blejkov advokat, a Milutin Milošević će biti Nik Toskani.

Dok ne stignu naši Karingtonovi, odnosno Kadići, prisetićemo se da se „Dinastija“ emitovala od 1981. do 1989. godine, a radnja se odvijala u Denveru. Zanimljivo je da u prvoj sezoni nije imala naročitu gledanost, a da se preokret desio u drugoj, kada je stigla Aleksis. Pre Džoan Kolins uloga je nuđena Sofiji Loren, Elizabet Tejlor i Rakel Velč, ali su sve tri odbile da tumače lik osvetoljubive i opasne bivše supruge glavnog junaka. Na prostoru bivše Jugoslavije sve epizode „Dinastije“, a snimljeno ih je 220, prikazane su od 1984. do 1992. godine.

Podeli:



Preporucujemo