•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brat Kate Hudson se šalio na račun njenog zajedničkog života sa Bradom Pittom

Nakon što su tabloidi objavili vest da je američki glumac Brad Pitt u vezi sa Kate Hudson i da se već uselio u njenu kuću, glumicin brat Oliver Hudson na društvenim mrežama je zbijao šale na račun navodnog zajedničkog života.

"Pije iz tetrapaka i ostavlja otvorena vrata kada ode u toalet. Već me zove bratom i napravio je razdor između mene i mog pravog brata Wyatta koji sad ne razgovara sa mnom", napisao je glumac najpoznatiji po ulozi u seriji "The Rules of Engagement".

Oliver je u celu priču upleo u svoju majku Goldie Haen navodeći da ona otvoreno koketira sa Pittom i hoda po kući u kratkim spavaćicama.

"U svakom slučaj, nije dobro. BP, vreme je da se odseliš. Želim svoj život nazad", dodao je Hudson.

Brad Pitt se pre nekoliko meseci razveo od Angeline Jolie s kojom ima šestoro dece, a tek nedavno se počeo pojavljivati na javnim događajima. On i njegova bivša supruga su često na naslovnicama tabloida.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...