•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brat Paula Walkera: Priznao je da mi zavidi

Brat preminulog glumca Paula Walkera nikako se ne može pomiriti s njegovom smrću i „još uvek ne može shvatiti šta se zapravo desilo“.

Cody Walker priznaje kako će mu trebati dugo vremena da se pomiri s činjenicon kako njegovog brata više nema.

- Još uvek ne mogu shvatiti da se to stvarno dogodilo jer, dok je radio u filmskoj industriji, znalo bi da prođe tri, četiri pa čak i šest meseci da ne vidi svoju porodicu zbog snimanja filma. Naša jedina interakcija bili su telefonski pozivi. Imam osećaj da je i sada tako, trebaće mi vremena da se priviknem da ga stvarno više nema“, rekao je Cody.

- Znao mi je reći kako mi zavidi jer još uvek imam svoju anonimnost. Žalio se kako ne može otići u bioskop i pogledati film kao svi ostali normalni ljudi. Rekao mi je - Ti barem još uvek imaš to, buraz“. Tada je bilo to smešno čuti iz njegovih usta, dodaje utučeni brat.

Međutim, Cody i Claeb pristali su pomoći prilikom snimanja poslednjih scena filma „Fast & Furious 7“, a fotografije su se nedavno pojavile u javnosti. Podsećamo, ovaj film u bioskope trebao doći 10. aprila 2015. godine.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu