•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bred Pit: Film 'Ad Astra' je za mene bio veliki izazov

Borio se u ratovima, pljačkao, nadmudrivao, ali holivudski glumac Bred Pit kaže da mu nijedan film u kojem je glumio nije predstavljao toliki izazov kao najnoviji u kojem igra astronauta.

U novom filmu "Ad Astra", Pit (55) vodi publiku u daleki Sunčev sistem u ulozi Roja Mek Brajda.

Mek Brajd kreće da pronađe svog oca takođe astronauta, kojeg glumi Tomi Li Džouns, koji je nestao pre više od decenije tokom misije na Neptunu.

Radnja filma odvija se u bliskoj budućnosti kada su ljudi već napravili istraživačke centre na Mesecu i Marsu. Mek Brajdovo putovanje ubrzo postaje putovanje samospoznaje.

"Ovaj film je za mene bio veliki izazov", rekao je Pit novinarima na filmskom festivalu u Veneciji, gde je juče "Ad Astra" imala svoju premijeru.

"Priča ... je toliko delikatna... sve vreme smo pokušavali da održimo ravnotežu i pokušamo da uradimo tako film da se ova priča odvija na vrlo suptilan i delikatan način", dodao je Pit, koji je i producirao film.

U intervjuu za Rojters, Pit je film nazvao "vrlo intimnim... putovanjem duše", koji istovremeno preispituje mogućnost vanzemaljskog života.

"Volim da verujem da negde postoji (život). U kojoj meri, napredniji od nas, ili ne? Ko zna ... Da li bismo to pronašli u svom životu, ne znam. Nisam previše zabrinut", rekao je o sopstvenim uverenjima.

"Ad Astra" je jedan od 21 filma koji se takmiči za nagradu Zlatni lav na festivalu, a traje do 7. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....