•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bred Pit i Lejdi Gaga u novom filmu

Kada u jednom filmu imate mušku glumaču zvezdu Breda Pita i glumicu-pevačicu Lejdi Gagu velike su šanse da je u najavi neko, u najmanju ruku, zanimljivo filmsko ostvarenje. Njih dvoje će zajedno da igraju u filmu "Bullet Train".

Pored njih, u filmu će se pojaviti i Džoi King, Aron Tejlor Džonson, Zazi Bits, Brajan Tajri Henri, Endrju Kodži, Masi Oka i Majkl Šenon.

Priča prati grupu plaćenih ubica sa suprotstavljenim motivima u vozu za Tokio. Nepoznato je da li će Gaga igrati jednog od ubica, ali izvor napominje da njena uloga neće biti glavna.

Lejdi Gaga je za film "Zvezda je rođena" dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu, kao i nominaciju za najbolju glumicu.

Film "Guči" Ridlija Skota u kojem takođe igra, sačekaćemo još izvesno vreme. Kolege u ovom ostvarenju su joj Robert de Niro, Al Paćino, Džared Leto i Adam Drajver.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...