•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bredli Kuper i Lejdi Gaga premijerno u filmu koji ostavlja bez daha

Najnovija verzija filma „Zvezda je rođena“ dolazi nam osvežena rediteljskim debijem Bredlija Kupera, koji na radost svih dama tumači i glavnu ulogu uz jednu od najvećih zvezda današnjice, Lejdi Gagu. Ovaj dvojac razgaliće vas na Ladies night događaju u svim bioskopima Cineplexx, u okviru premijere, zakazane za sredu 3. oktobar od 20 časova. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Neponovljivi ukusi prirode iz kompanije ZLATIBORAC uz osvežavajuće piće, očekuju vas pred projekciju, kao uvod u sjajno veče. Najsrećnije dame nagradićemo vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, a o vašem licu i telu pobrinuće se kozmetičke kuće AURA i AFRODITA koje će obradovati izabrane dame poklon paketima svojih fantastičnih proizvoda. To nije sve, jer se za vaše slatke trenutke pobrinula kompanija PODRAVKA, koja će sve posetioce obradovati iznenađenjem u obliku Lino lade, dok će frizerski salon Češalj i makaze, dame u Beogradu iznenaditi vaučerima za feniranje.

U Kuperovoj verziji, on je roker Džekson Mejn koji se džinom i pilulama bori protiv demona i zaljubljuje u Eli, konobaricu sa snovima da postane kantautorka, ali su joj rekli da ne može zbog izgleda. On joj pomaže da postane zvezda dok u istom trenutku otpočinju i strasnu ljubavnu vezu…ali kada njena popularnost pomrači njegovu, biće mu sve teže da to prihvati.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo. Film je prikazan na 75. Venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa, i apsolutno pridobio svu naklonost kritike koja je govori da je na ovom festivalu zaista rođena nova filmska zvezda.

Karte za Ladies night i film „Zvezda je rođena“ u prodaji su na blagajnama bioskopa. Vidimo se!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...