•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bredli Kuper režira film o legendarnom kompozitoru

Američki glumac Bredli Kuper režiraće film "Maestro" posvećen je čuvenom kompozitoru Leonardu Bernštajnu. On će i glumiti kompozitora.

Leonardovu suprugu Felisiju Montealegre tumačiće Keri Maligan.

Biće to drugi film koji Bredli Kuper režira nakon filma "Zvezda je rođena".

Novo ostvarenje neće biti samo faktografski biografski film, pošto će se radnja protezati na 30 godina, pokušavajući da nam ispriča priču o kompleksnoj vezi Leonarda i njegove supruge čileanske glumice, od trenutka kada se se upoznali na jednoj zabavi 1946. godine, pa tokom 25 godina braka u kome su dobili i troje dece - Džejmija, Aleksandera i Ninu Bernštajn Simons.

Podeli:



Preporucujemo