•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brian Krause

Brajan Džefri Krauze (engl. Brian Krause, 1. februar 1969) je američki glumac koji je rođen u gradu El Toro u Kaliforniji. Najpoznatiji je po ulozi Lija Vajata u TV seriji WB mreže, Čari, od 1998. godine, kao i po filmskom debiju kao Ričard Hargrejv u filmskom nastavku Povratak u Plavu lagunu (1991). Godinu dana kasnije nastupio je uz Alis Krige u horor filmu Mesečari u ulozi Čarlsa Brejdija.

Krauze i njegova žena Bet Brus su dobili svoje prvo dete, Džejmen, 1996. godine. Razveli su se 2000. godine. On je izlazio sa dve glumice sa kojima je sarađivao: Holi Mari Koums i Alisom Milano. Tokom svog odsustva od kamera, on uživa u poslu popravljača, što mu je inače i bio posao pre nego što je postao glumac. Brajan voli golf i auto-trke.


Filmografija:
2014 Haunted Illusions (pre-production)
2014 Chasing José (pre-production)
2014 Don't Shoot! I'm the Guitar Man (pre-production)
2014 Poseidon Rex (post-production)
2013 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV series) (post-production)
2013 Tool Box Murders 2 (post-production)
2013 Haunted Maze (post-production)
2013 Borrowed Moments (post-production)
???? House of Purgatory (post-production)
2013 The Studio Club (completed)
2013/I Red Sky (completed)
2013 Coffin Baby
2013 Plan 9
2013 Gemini Rising
2012 Retribution (TV movie)
2012 Stalked at 17 (TV movie)
2012 Gabe the Cupid Dog
2012 Abeo Pharisee
2012 The Unknown (TV series)
2012 Ben and Becca (short)
2011 Snitch
2011 L.A. Noire (Video Game)
2011 Camel Spiders
2011 Milf Money (TV movie)
2011 Actors Anonymous (TV movie)
2010 Castle (TV series)
2010 Next Stop Murder (TV movie)
2010/III Ashes
2010 The Binds That Tie Us (short)
2010/II Cyrus
2010 Growth
2010 Cupid's Hot Dogs (short)
2010 Rain from Stars
2010 You're So Cupid!
2009 2012: Supernova (video)
2009 Nowhere to Hide
2009 The Gods of Circumstance
2008 Mad Men (TV series)
2008 Desertion
2008 The Closer (TV series)
2008 Jack Rio
2008 Warbirds (TV movie)
2008 Triloquist
2008 Beyond Loch Ness (TV movie)
2007 CSI: Miami (TV series)
2007 Devil's Diary (TV movie)
2007 Protecting the King
1998-2006 Charmed (TV series)
2006 Ties That Bind (TV movie)
2005 In the Blink of an Eye
2004 CSI: Miami (Video Game)
2004 To Kill a Mockumentary (video)
2001 Return to Cabin by the Lake (TV movie)
2000 919 Fifth Avenue (TV movie)
2000 The Party (short)
1999 Trash
1999/I Dreamers
1997-1998 Another World (TV series)
1998 Get a Job
1996 High Tide (TV series)
1996 Within the Rock (TV movie)
1996 Naked Souls
1996 Mind Games
1995 Walker, Texas Ranger (TV series)
1995 Extreme Blue (TV movie)
1995 Breaking Free
1994 Family Album (TV movie)
1994 Bandit: Bandit's Silver Angel (TV movie)
1994 Bandit: Beauty and the Bandit (TV movie)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV movie)
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV movie)
1993 Tales from the Crypt (TV series)
1993 The Liars' Club
1992 Sleepwalkers
1991 December
1991 Return to the Blue Lagoon
1991 Earth Angel (TV movie)
1991 Teen Vid II (video)
1991 An American Summer
1990 CBS Schoolbreak Special (TV series)
1989-1990 Ann Jillian (TV series)
1989 Highway to Heaven (TV series)
1989 Match Point (TV movie)
1989 TV 101 (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

The Virtuoso (2021) (2021)
Objavljen datum poslednje sezone serije ‘La casa de...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 10. do 16. juna
Access Bars® Seminar u Beogradu
Film „Fejt i Branko” na otvaranju Beldocsa
Gordan Matić i delegacija FCS-a posetili snimanje igranog...
Agata Kristi: Partneri u zločinu (Partners in Crime) –...
VOLJENI DREZIK IZ KULTNE SERIJE „NESTAŠNE GODINE“ KAO...
Cineplexx pakleno veče 11. juna od 20 časova
U prostorijama FCS-a dodeljene diplome polaznicima kurseva...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet
Branimir Popović glumi Blejka Karingtona u seriji Dinastija
DIZNIJEVA ANIMACIJA "LUKA" U BIOSKOPIMA OD ČETVRTKA 17....
Leto na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima
Izložba Eme Bregović „Don’t Worry” od 12. juna u...
Dragan Mićanović uz najnovije holivudske zvezde na Comedy...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 10. do 16....
Najavljen 4. Ravno Selo Film Festival od 1-4. jula
Održan performans Svetlane Ninković „Tren u tak” u...
Otvorena izložba Eme Bregović „Don’t Worry” u...
Crna Gora - Podeljena zemlja (2021) - uskoro
Specijalna projekcija filma POTREBA ZA MRŽNJOM - DKC 9.6....
Austrijski kulturni forum - Boris Burić i Sangam Šarma u...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 17. do 23....
Veče za muškarce u bioskopu Cine Grand Delta Planet
„Američka utopija” Dejvida Birna u režiji Spajka Lija...
Robin Vilijams je u crtanom filmu Aladin promenio 52...
Autentično liderstvo – Dvodnevni trening
Mark Volberg zvezda naučnofantastičnog filma Infinite
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 10. do 16....