•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brian de Palma snima horor film baziran na priči o Harveyju Weinsteinu

Holivudski reditelj Brian de Palma, koji je osamdesetih godina režirao kultne horor film "Carrie" i "Lice s ožiljkom", piše scenario za horor film zasnovan na priči o skandalu s američkim producentom Harveyjem Weinsteinom.

Weinsten je prošle nedelje službeno optužen za silovanje i kaznene seksualne delikte. Njegov advokat je izjavio da on poriče ove optužbe.

"Znam da je mnogo ljudi bilo uključeno u sve ovo. Godinama sam slušao priče. Reditelji moraju steći poverenje glumaca i njihovu ljubav, a povrediti to na bilo koji način je najgora stvar koju mogu napraviti", rekao je De Palma.

Istakao je da je ovaj scenario vid borbe protiv zloupotreba u filmskoj industriji.

"Glavni lik se neće zvati Harvey Weinsten. Ali ovo je horor film sa seksualnim napadačem i priča će se odvijati u sferi filmske industrije", otkrio je De Palma.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...