•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bruce Willis u osvetničkom pohodu

Bruce Willis, Elisabeth Shue i Camila Morrone predvode glumačku postavu akcionog trilera Death Wish, filma reditelja Elija Rotha, rađenom prema istoimenom filmu iz 1974. godine.

Dr. Paul Kersey (Willis) je hirurg koji samo na hitnoj vidi posledice nasilja u gradu, sve dok njegovu ženu (Shue) i kći (Morrone) nasilno ne napadnu u njihovom domu u predgrađu. Policija je pretrpana količinom zločina pa Paul, u želji za osvetom, kreće u potragu za napadačima njegove porodice.

Anonimno ubijanje kriminalaca privuče pažnju medija, ali niko ne zna je li ubojiti osvetnik njihov anđeo čuvar ili samo obični nemilosrdni ubica. U ovom napetom akcionom trileru mešaju se bes i sudbina.

U filmu još glume Vincent D'Onofrio, Dean Norris i Kimberly Elise, a scenario potpisuje Joe Carnahan.

Film sa bioskopskom distribucijom kreće početkom marta ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...