•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brus Vilis: Žene bi trebalo da vladaju svetom

Poznati holivudski glumac Brus Vilis smatra da su žene inteligentnije od muškaraca i da zbog toga treba da vladaju svetom.

"Obožavam žene i uvek se osećam bezbednije kad sam u njihovoj blizini“, izjavio je Brus Vilis u svom najnovijem razgovoru za magazin "You".

"Žene su neuporedivo mudrije od muškaraca“, tvrdi mega-zvezda. "Upravo zbog toga, žene bi trebalo da budu na čelu svih država na svetu“, objašnjava glumac.

Brus Vilis svakako zna o čemu priča, jer je njegov život ispunjen ženama – s bivšom suprugom Demi Mur ima tri ćerke – Ramer (24), Skaut (22) i Talulu (19) a sa aktuelnom suprugom Emom Heming ima petnaestomesečnu ćerkicu Mejbel Rej.

Inače glumac često govori o značaju porodice i uvek naglašava kako bi bio "nepodnošljiv na setu" kad ne bi vodio svoje bližnje na snimanje.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...