•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brus Vilis se povlači iz Holivuda?

Glumac Brus Vilis (66), prema pisanju stranih medija, ima ozbiljnih problema sa pamćenjem tekstova kao i dijaloga, što su u početku mnogi pripisivali njegovoj lenjosti. Međutim, kako se ispostavilo stvar je mnogo ozbiljnija.

"Istina je. Režirao sam četiri filma s njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima.

"Video sam kako izgleda rad sa njim u poslednjih nekoliko godina", napisao je reditelj Met Eskandari u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o glumčevoj bolesti.

Nagađa se da bi ovo moglo uticati i na njegovo povlačenje iz Holivuda ali glumac još uvek nije potvrdio ove spekulacije.

Podsetimo, legenda Holivuda Brus Vilis nedavno je bio nominovan za Zlatnu malinu - Najgora izvedba u filmu iz 2021. godine, i to za filmove u kojima je glumio - "American Siege", "Apex", "Cosmic Sin", "Deadlock", "Fortress", "Out of Death", "Survive the Game" i "Midnight in the Switchgrass".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...