•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bryan Cranston glumiće Lexa Luthora u filmu "Batman protiv Supermana"

Bryan Cranston dobio je ulogu Supermanovog arhineprijatelja, naučnika Lexa Luthora, u nadolazećem stripov spektaklu "Batman protiv Supermana".

Nakon što je studio Warner Bros. saopštio kako će Ben Affleck glumiti Batmana, a Henry Cavill ponoviti svoju ulogu Supermana, najavljeno je kako će Bryan Cranston kao Lex Luthor pojaviti u najmanje šest njihovih filmova, a broj bi mogao porasti i na 10. Cranston je javnosti najpoznatiji po ulozi Waltera Whitea u serijie "Breaking Bad".

Ben Affleck je, navodno, potpisao ugovor za 13 filmova u ulozi Batmana. Izdavač DC Comics sada planira da sve svoje glavne likove prikaže ili barem spomene u budućim filmovima, kako bi stvorili uvezalniji svet. Baš kao što je Marvel uradio sa svojim filmovima o superherojima.

Takođe, kako se Affleck priključio ekipi, DC sada planira da dovede i Matta Damona, a kruže glasine da bi mogao glumiti Aquamana ili Martian Manhuntera.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo