•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bullock: Na snimanju "Gravityja" borila sam se s depresijom

Film „Gravity“ je, kao što smo već i pisali stekao ogromnu popularnost i u svetskim i u domaćim bioskopima, a interesovanje publike za informacijama sa seta nikako ne jenjava.

A prema rečima Sandre Bullock, glavne zvezde filma, na setu je bilo jako teško i sve vreme se borila sa depresijom. Ona tvrdi da je snimanje u izolaciji u kakvoj je bila jako uticalo na stanje njenog uma.

“Bila sam u totalnoj depresiji. Bila sam ljuta, onda sam bila i tužna jer to je bila mračna prostorija, bez ikakvog kontakta sa ljudima, a čak nije bilo ni zvuka” - ispričala je Bullock koja se u spomenutom sf trileru našla zajedno sa Georgeom Clooneyjem. Da bi joj donekle olakšao situciju, reditelj Alfonso Cuaron joj je povremeno dovodio da vidi svog sina Louisa.

“Sva moja unutarašnja stanja videla su se izrazito na kameri koja je stalno bila zalepljena za moje lice, pa je Alfonso odmah znao kada sam u potpunosti bila 'slomljena' ili kad nisam više mogla” – otkrila je glumica i kaže kako su joj za sina, izvan seta, napravili pravi mali čudesni svet u kojem je on boravio i gde su ga okupirali dok je ona naporno radila.

Za Sandru Bullock je film “Gravity” bio jedan od najvećih izazova u dugogodišnjij karijeri, a njen prijatelj i partner na setu Clooney joj je bio velika podrška.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....