•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

ZANIMLJIVE ČINJENICE IZ FILMA „ALEJA NOĆNIH MORA“ –...
Stižu dva nastavka Netflixovog drugog najgledanijeg filma
Copshop (2021) (2021)
Milan Marić će glumiti Žarka Lauševića u seriji...
NOVE FILMSKE I SERIJSKE POSLASTICE NA PICKBOX NOW
„Heroji radničke klase“ Miloša Pušića premijerno na...
Free Guy (2021) (2021)
Prvi film na srpskom jeziku koji će se uskoro naći na...
Novi komični zapleti u najnovijim epizodama hit serije...
Porodični dan uz omiljenu pčelicu
Dodela Zlatnih globusa održana na Twitteru, najveći...
Prvi film u pandemiji koji je prešao milijardu dolara
Old (2021) (2021)
Umro komičar Bob Saget
Cate Blanchett glumit će u prvom Almodovarovom filmu na...
,,Dragulji“ u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop
Leonardo Dikaprio: Šef NASA-e mi je pre pet godina otkrio...
Često su je upoređivali sa Odri Hepbern, a sada će je i...
Escape Room: Tournament Of Champions (2021) (2021)
Verila se Megan Foks
Brad Pitt i Lewis Hamilton snimaju film o Formuli 1
IZLAZ: DRUGA SEZONA NORVEŠKE SERIJE O SUPERBOGATIMA STIŽE...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26....
The Forever Purge (2021) (2021)
"Netflixov" hit "Don't Look Up" ruši rekorde
„Znaci života“ reditelja Marka Nikolića najbolji...
Film „Nečista krv – Greh predaka" Milutina Petrovića...
Ghostbusters: Afterlife (2021) (2021)
Specijalna projekcija filma Ognjena Jankovića
Army of Thieves (2021) (2021)