•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Počelo snimanje pete sezone serije "La casa de Papel"
Otkrivamo filmove Kinoscope programa 2020.
8. Međunarodni arhitektonski filmski festival u Beču
NIŠVILLE 2020 U DVA FORMATA!
Popularni Keanu Reeves od sada piše i stripove
26. Sarajevo Film Festival u izmijenjenom formatu
Ekskluzivna najava nove sezone serije Fear The Walking Dead
Počelo snimanje televizijske serije „Crna svadba“
Brightburn (2019) (2019)
Train to Busan 2: Peninsula pojaviće se u bioskopima pre...
Najiščekivanija regionalna TV ostvarenja u programu...
Venecijanski Film Festival će nakon deset godina ponovo...
Dave Franco u novom filmu "To The Extreme" postaje Vanilla...
Žiri Takmičarskog programa – studentski film 2020.
Milica Pavlović u seriji inspirisanoj ubistvom Jelene...
26. Sarajevo Film Festival: u konkurenciji za nagrade Srce...
Kampf: Svet mora da čuje za "žutu kuću"
Bafta nagrade 2020.: Glenda Jackson najbolja glumica,...
Mission: Impossible 7 režiser najavljuje novog Jack-a...
Umrla zvezda filma "Prohujalo s vihorom"
Program Summer Screen 2020.
Netflix objavio svojih 10 najpopularnijih filmova svih...
Žiri Takmičarskog programa – kratki film 2020.
#Lady Bluetooth – izložba posvećena Hedi Lamar
Snimanje filma u Norveškoj: Tom Kruz i ekipa neće morati...
Poslednja epizoda 10. sezone serije OKRUŽEN MRTVIMA
Sarajevo Film Festival ovogodišnji domaćin nagrade...
Courteney Cox ponovo će tumačiti ulogu novinarke u...
Serija Kung Fu panda i letnji i vikend maratoni omiljenih...
Serija "Kosti" premijerno na 26.Film Festivalu Sarajevo