•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

POSLEDNJA PREVARA U BIOSKOPIMA OD SUTRA
Glumačka zvezda David Boreanaz snima na ulicama Beograda
Mjuzikl o princezi Dajani na Brodveju
Angry Birds 2: Stari neprijatelji postaju prijatelji i...
FILM "BELA VRANA" REJFA FAJNSA U BIOSKOPIMA OD 15. AVGUSTA
Film Nebeska tema se prikazuje tri meseca svakodnevno u...
Margot Robie: Ne volim da trošim mnogo novca
Danny Boyle o filmu ‘Yesterday’, da li se muzika...
AquaFrame – nešto sasvim novo na tržištu, promocija u...
Teror: ozoglaseni sutra 15 avgusta od 22h na AMC
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš 8. do 14. avgusta
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 08. do 14. avgusta
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 15. do 21. avgusta
McQueen (2019) - uskoro
Opera ,,Boemi" očekuje vas ove subote u bioskopu Cineplexx...
10 najbolјih filmova svemirske tematike
KOMEDIJA "DOBRI MOMCI" OD ČETVRTKA 15. AVGUSTA U BIOSKOPIMA
Ad Astra (2019) - uskoro
PREMIJERA FILMA "UMETNOST VOŽNJE PO KIŠI" 28. AVGUSTA -...
Driven (2019) - uskoro
Striporama na Nišvillu
Nastavak 5. sezone serije Fear the Walking Dead 12. avgusta
Večeras počinje Nisville movie summit
Notti magiche (2019) - uskoro
Boonie Bears: Entangled Worlds (2019) - uskoro
Film 'Sam u kući' dobija rimejk
Počasno srce Sarajeva za Izabel Iper
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 15. do 21. avgusta
DELIRIJUM TREMENS otvara 54. Filmske susrete u Nišu
Ajvar (2019) - uskoro