•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad
Alternative film/video 2017 - Alternativni film kao...
Bryan Singer više nije rediatelj filma 'Bohemian Rapsody'
Bullet Head (2017) - uskoro
Darkest Hour (2017) - uskoro
Problematična zvezda horora - jeziva Samara iz 'Kruga'...
Uskoro treći Kosovo i Metohija međunarodni filmski...
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) (2016)
Spreman scenario za novo 'Bekstvo iz New Yorka'
Star Wars maraton u odabranim bioskopima 13. decembra!
'Bez ljubavi i 'Duhovi Ismaila' stižu u bioskope
TARAMOUNT FILM - NAJAVE ZA DECEMBAR I JANUAR
'Avengers: Infinity War' - stigao prvi trailer!
U Čikagu završen peti Festival srpskog filma
Ethan Hawke ima samo još '24 sata života' u novom...
Dreamworksova animirana serija Dajnotraks na omiljenom...
'Jurassic World: Fallen Kingdom' donosi puno više akcije
Repertoar bioskopa Vilin grad od 07. do 13. decembra
Repertoar bioskopa Vilin grad od 30. novembra do 6. decembra
'Kazablanka', 75 godina kultnog holivudskog klasika
Terminator Genisys (2015) (2015)
Osvoji! FILMSKO NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE
Predstavljena lista najboljih ostvarenja u 2017. godini
Ant-Man (2015) (2015)
'Baby Driver' dobija nastavak
Konačno pronađena Mulan za Disneyev igrani film
Vip kinoteka - Projekat digitalne restauracije srpske...
Nastavlja se snimanje 'House of Cards'
Nakon veridbe s britanskim princem Meghan Markle više...
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 7. do 13. decembra