•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

PET PROGRAMSKIH CELINA, 65 FILMSKIH OSTVARENJA NA ONLINE...
Doctor Sleep (2019) (2019)
Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj celoj regiji
Back to the Future Part II (1989) (1989)
RoboCop (2014) (2014)
FILM ROMANA POLANSKOG "OPTUŽUJEM" OTVARA PRVI BESPLATAN...
Tom Henks i njegova supruga otpušteni iz bolnice
Kanski festival odlaže se za kraj juna
Marriage Story (2019) (2019)
Zbog koronavirusa odgađa se snimanje serije "Prijatelji"
In Search of the Last Action Heroes (2019) (2019)
Top Gun Maverick (2020) - uskoro
Color Out of Space (2019) (2019)
Under the Silver Lake (2018) (2018)
Najbolji filmovi Quentina Tarantina
POMEREN DATUM PRIKAZIVANJA FILMA "ŽENA NA PROZORU"
Zbog koronavirusa odložen i početak snimanja filma...
Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj celom regionu
Candyman (1992) (1992)
Filmski centar Srbije pokrenuo Jutjub kanal na kom daju...
Terminator: Dark Fate - Gabrijel Luna kao Rev-9
Hoakin Finiks proglašen za ličnost godine
Ljudi masovno gledaju filmove o virusnim epidemijama
In Search of Darkness (2019) (2019)
Mad Max Beyond Thunderdome (1985) (1985)
Kejti Holms progovorila o razvodu od Toma Kruza
Poznata glumica potvrdila da je zaražena virusom
El silencio de la ciudad blanca (2019) - uskoro
American Psycho (2000) (2000)
Još dvoje poznatih priznalo da je zaraženo virusom koji...