•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

HIT FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA "BEZ FILTERA" U BIOSKOPU...
TAMARA ALEKSIĆ JE UMILJATA, NARANDŽASTA MACA MARNI
"Južni vetar" dobija nastavak
Comic night događaj uz nastavak X-men sage
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 6. do 12. juna
Tabaluga - Der Film (2019) - uskoro
BRED PIT PRVI PUT U ULOZI ASTRONAUTA
Crawl (2019) - uskoro
10 najboljih filmskih parova u Marvelovom Univerzumu
Druženje za naše najmlađe i ljubimce u gradovima...
MET DEJMON I KRISTIJAN BEJL U ISTINITOJ PRIČI O DOMINACIJI...
Milan Marić lice u fokusu Ravno Selo Film Festivala
Fear the Walking Dead - Premijera nove sezone večeras u...
Noć srpskog filma u DKSG
Delirijum tremens (2019) - uskoro
High Life (2018) (2018)
Dora and the Lost City of Gold (2019) - uskoro
'Kardinal': Zašto bi trebalo da gledate ovu genijalnu...
Child's Play (2019) - uskoro
Twarz (2018) - uskoro
Late Night (2019) (2019)
JEZIVI HOROR "KEVA" OD 13. JUNA U SVIM BIOSKOPIMA
Stuber (2019) - uskoro
Veče superheroja u bioskopu Vilin Grad
"TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" OD 6. JUNA U SVIM...
Rasprodate sve ulaznice za hrvatsku premijeru filma Nebeska...
Minuscule 2 - Les Mandibules du Bout du Monde (2018) -...
’Spider-Man: Far From Home’ - nova kolekcija fotografija
FILM „LICE“ U BIOSKOPIMA OD 13. JUNA
Svetska zvezda elektronske muzike DJ Džejms Lavel (James...