•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Zgrade kao likovi u dokumentarnom filmu - Čovek na žici,...
Najnoviji trejler za 'Jurassic World: Fallen Kingdom'
Mark Hamill završio sa 'Ratovima zvezda'
Izašao trejler za 'Dark Crimes'
Muški provod uz film 'Rampage' u bioskopima Cineplexx
The Martian (2015) (2015)
Jason Statham u borbi sa gigantskim morskim psom
Vil Ferel doživeo saobraćajnu nesreću
Nastavak snimanja serije 'Vojna akademija'
Snima se novi film o Gremlinima!
Dallas Buyers Club (2013) (2013)
Budućnost Mad Max-a nesigurna
Natalie Dormer i Emily Ratajkowski u uzbudljivom trileru...
'Izvan granica realnosti' premijerno 2. maja – karte u...
Rođendansko slavlje bioskopa Vilin Grad
Jodorowsky's Dune (2013) (2013)
Preminuo režiser Miloš Forman
Proslava Zvezdanih Ratova 2019 sledeće jeseni u Anahajmu
Natalie Portman odbila da primi prestižnu nagradu Genesis...
Dwayne 'The Rock' Johnson ima pune ruke posla - već tri...
Charlize Theron spremna za Mad Max: Fury Road spinoff o...
Every Day (2018) - uskoro
Komedija 'Neće moći ove noći' premijerno u sredu 18....
Film o Neilu Armstrongu prepun akcije
Kod amidže Idriza (2004) (2004)
Naš novi predsednik na Beldocsu
Film 'Osvetnici - Rat beskraja' premijerno od 25. aprila
Objavljena imena članova žirija Kanskog festivala
'TolkiNiš 2018', prvi Festival fantastike u Nišu
Porodični dan uz najnovije animirane avanture u bioskopima...