•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

U Srbiji se snima 2. sezona americke SCI FI serije...
Crtani o Aladinu najgledaniji dečiji film u bioskopima u...
Ladies Night u bioskopu Vilin Grad
Kako je trebalo da se završi film 'Sedam'?
Film "Promil do (k)raja" od sutra u bioskopima
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 14. do 20. februara
Britanci masovno otkazuju televizijsku pretplatu zbog...
La dernière folie de Claire Darling (2018) - uskoro
Into the Badlands - Nastavak sezone
Novi trejler za film 'Psi umiru sami'
Novi romantični filmovi + španska serija za Dan...
KONAČNO JE STIGAO! NE PROPUSTITE PRVI TREJLER FILMA...
Ovo su voditelji 91. ceremonije dodele Oskara
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 7. do 13. februara
Kuaron izabran za najboljeg reditelja
Le monde est à toi (2018) - uskoro
Romantično veče uz fantastične poklone 14. februara u...
Evropski filmski izazov vodi filmofile u Kan na filmski...
Filmovi KRIVICA i TERET, u Maloj sali DKSG 8, 9 i...
Program DKSG za utorak 5.februar, Mala sala - Međunarodni...
Roma (2018) (2018)
Fame solutions i Fox vision Vam predstavljaju četiri...
Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer (2017) - uskoro
NOVI SPOT NEVENE BOŽOVIĆ ZA PESMU PRAZNI SNOVI
Program DKSG za 11.2. film Juzni vetar i tribina Sex Sales
Nastavak 'Isijavanja', kultnog horora Stephena Kinga,...
'SREĆAN DAN SMRTI 2' U BIOSKOPIMA OD 14. FEBRUARA
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 7. do 13. februara
Nedelja ljubavi u bioskopu Vilin Grad
Vudi Alen tužio Amazon: Traži odštetu od 68 miliona...