•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

BINA - Svečano otvaranje 16. BINA – Izložba Beogradska...
Skandal glumca odložio Smrt na Nilu po šesti put
Džejms Gan objavio poster za The Suicide Squad
Održana dodela SAG nagrada: Dominacija serija "The Crown"...
Pogledajte najnoviji trejler za "Black Widow" koji stiže u...
Rasel Krou u ekipi Marvelovog filma
Preminuo Volter Olkevic, zvezda serije Tvin Piks
Igra prestola se seli u pozorište
Mortal Kombat (2021) - uskoro
Porodični vikend 3. i 4. aprila u bioskopu Vilin Grad
Sarajevo Film Festival - Filmovi u programu Mreže...
Stiže serija o Rokiju?
A Perfect Enemy (2020) - uskoro
Uživanje za dvoje po ceni jedne ulaznice u Cineplexx...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 8. do 14. aprila
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 1. do 7....
Izložba „U gudurama Amerike“ u Bioskopu Balkan od...
Objavljen najnoviji trejler za Diznijev film 'Zlica' sa...
U ‘Jackass 4’ navodno neće biti zbog kršenja ugovora...
Od sutra za javnost otvorena izložba „Tragovi jednog...
Willy's Wonderland (2021) - uskoro
Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix
Monster Hunter (2020) (2020)
Prvi pogled na jezivi horor koji je snimljen za samo 15...
Sutra počinje Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala:...
Stižu još dva nastavka "Transformersa"
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. aprila
Zack Snyder's Justice League (2021) (2021)
Počelo snimanje dugometražnog igranog filma Usekovanje u...
Najgore filmske adaptacije knjiga