•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

The Beach Bum (2019) (2019)
A Star Is Born (2018) (2018)
Premijera filma Nebeska tema o Vladi Divljanu 10. maja u...
Horror Night u bioskopu Vilin Grad
Climax (2018) (2018)
PREDSTAVLJENA KNJIGA I FILM „PISMA IZ VENECIJE”
Film "Šavovi" osvojio još jednu nagradu
Pogledajte trejler za film Nebeska tema o Vladi Divljanu
The Fall of the American Empire (2019) - uskoro
Specijalna projekcija filma „Žitije Brajanovo“...
BIOSKOP VILIN GRAD SLAVI SEDMI ROĐENDAN
Kladite se ko će biti gospodar Westerosa
PORODIČNA AVANTURA "PARK ČUDESA" OD 18. APRILA U...
Festival fantastike u Niškom kulturnom centru - GotNiš...
Black Panther (2018) (2018)
Dizni predstavio trejler za novi film "Kralj lavova"
Kristen Stewart u ulozi mladog homoseksualca JT Leroyja u...
Odvažnim stajlingom ostavila bez teksta
Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Senke nad...
Komedija "My Spy" donosi zabavnu i emotivnu špijunsku...
Premijera filma PISMA IZ VENECIJE, sutra Cineplexx UŠĆE u...
PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU AVANTURU "TAJNI AGENT MJAU"
"GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA" PREMIJERNO 10. APRILA U...
Veliko rođendansko slavlje najmodernijeg bioskopa u gradu
Izgubljeni dokumentarac o Leonardu Koenu na Beldoksu
Disney lansira novu streaming platformu
Naslednik ,,Pedeset nijansi sive" 18. aprila na velikom...
BELDOCS - Izvestaj sa konferencije za medije
Žrtva: Ekskluzivna premijera nove triler serije na Pickboxu
Dramaturgija - nekad i sad