•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Captain Marvel 2 će režirati Nia DaCosta, koja je upravo završila Candyman-a 2020

Marvel Studios pronašao je njegovog režisera za Captain Marvel 2 angažujući Nia DaCosta da pomogne Brie Larson-inom nastavku. Marvel Cinematic Universe-u bila je potrebna decenija da objavi njegov prvi solo-film pod vodstvom žene, sa Captain Marvel pojavljivanjem u bioskopma početkom 2019. Film je bio ogroman uspeh, jer je zaradio više od milijardu dolara širom sveta kao predhodnica Avengers: Endgame, koji je takođe predstavio povratak Larson-ove kao Carol Danvers.

Uspeh Captain Marvel-a učinio je nastavak neminovnim, i službeno je objavlјeno da će biti u fazi razvoja tokom San Diega Comic-Con 2019. Međutim, tek početkom ove godine, Marvel Studios je dao Captain Marvel 2 datum izlaska 2022. godine. Napredak na nastavku je stabilan, čak i nakon izveštaja da se Anna Boden i Ryan Fleck neće vratiti da ga režiraju. Sada je film napravio veliki korak napred.

Marvel Studios je angažovao Nia DaCosta da režira Captain Marvel 2. DaCosta je režiser predstojećeg Candyman reboot/nastavka koga je producirao Jordan Peele. Prema izveštaju, Marvel se sastao sa mnogim filmskim stvaraocima oko nastavka, ali je favorizovao DaCosta već neko vreme. Prethodno je režirala film Little Woods, u kojem su glumile Tessa Thompson i Lily James. DaCosta će režirati Captain Marvel 2 po scenariju VandaVision pisca Megan McDonnell.

Uz dodatak DaCosta, Marvel Studios je sada našao reditelјa za svaki potvrđeni MCU film sa datumom izlaska. Ova najava stiže i pre nego što lјudi širom sveta dobiju priliku da vide šta je DaCosta stvorila sa Candiman-om, a koji bi do sada bio objavljen da nije bilo odlaganja zbog koronavirusa. Njen novi film je sada određen da bude objavlјen u oktobru, tako da bi DaCosta mogla da pređe da radi puno radno vreme na Captain Marvel 2.

Pošto je Captain Marvel 2 još uvek dve godine daleko, detalјi o projektu do sada su držani pod velom tajne. Objavlјeno je da će film biti postavlјen u današnji MCU, a to će biti 2024. najranije nakon Avengers: Endgame i Spider-Man: Far From Home. Ono što tek treba da bude otkriveno su koji će se drugi MCU likovi pojaviti uz Carol Danvers u nastavku. Verovatno će se pojaviti odrasla Monica Rambeau, koju će u VandaVision glumiti Candiman-ova zvezda Teyonah Parris, dok fanovi žele da vide Kamala Khan nakon pridruživanja gospođi Marvel. I, s tim što je DaCosta prethodno sarađivala sa Tessa Thompson, možda bi Valkyrie takođe mogla da se pojavi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila