•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Centurion (2010)

Rimske legionare napadaju Pikti i zarobljavaju im generala, a preživeli vojnici kreću u akciju oslobađanja i bega. Naravno, sama priča obećava film sa mnoštvo krvavih scena borbi a verujte nam da će ih biti možda i previše.

Godina je 117. Rimsko Carstvo proteže se od Egipta do Španije, a na istoku skroz do Crnog mora. Za to vreme, u severnoj Britaniji vladaju nemiri – neustrašivi i divlji Pikti prkose Rimljanima na svakom koraku. Quintus Dias (Fassbender), zajedno sa generalom Virilusom (West) koji predvodi legendarnu Devetu legiju, odlaze se suočiti sa Piktima, pod naredbom da ih sve pobiju i istrebe.

Međutim, nakon što ih na nepoznatom terenu sačeka zaseda, a general Virilus bude otet, Quintus će se zajedno sa malom šačicom preživelih legionara suočiti sa opakom ratnicom Etain (Kurilenko), pokušaće da spase generala Virilusa i nekako doći do rimske granice...

Film je sa dosta obećavajućom pričom, sa dosta akcionih scena, a konačna realizacija se može dovesti pod pitanje - ipak je to stvar ukusa.

NNT
Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:2010
Reziser:Neil Marshall
Scenario:Neil Marshall
Uloge:Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Pathé Pictures International
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/centurionmovie
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila