•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Certified Copy (Copie conforme) (2010)

Susret britanskog pisca i Francuskinje, vlasnice galerije pokrenuti će igru zavođenja.

"Proverena kopija“ je priča o dvoje ljudi, britanskom piscu i Francuskinji, vlasnici galerije, koji se sureću u italijanskom gradiću na jugu Toskane. Reč je o univerzalnoj priči o odnosu muškarca i žene, porodičnim odnosima, braku, ali i umetnosti i životu uopšte. Ovo je priča o ljubavi i oprostu, o razumevanju i ranama koje se teško leče.

Film je jedan od kritički najhvaljenijih filmova 2010. godine, a svoju premijeru imao je na filmskom festivalu u Kanu gde je upravo Juliette Binoche proglašena najboljom glumicom za ulogu u ovom filmu. Mnogi su sam film uporedili sa remek-delom "Put u Italiju“ velikog italijanskog reditelja Roberta Rosselinija.

Pogledajte film, nećete se pokajati.

NNT
Žanr:drama
Godina:2010
Reziser:Abbas Kiarostami
Scenario:Abbas Kiarostami
Uloge:Juliette Binoche, William Shimell, Jean-Claude Carrière
Uzrast:R
Award:3 nagrada i 4 nominacija
Studio:MK2 Productions
Zemlja:France
Website:www.ifcfilms.com/films/certified-copy
Jezik:Engleski, francuski, ital
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...