•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chanel Preston nova Lara Croft

Da li se sećate naše prijateljice Chanel Preston? Letos smo je pominjali kada je bila na letovanju na Havajima i kada je dobila neke od filmskih nagrada u žanru kojim se bavi. Ako ste zaboravili, ona snima filmove za odrasle.

Na sajtu G4TV.com pojavile su se fotografije iz njenog novog filma, ali tu imamo jednu dobru i jednu lošu vest. Pođimo najpre od nazovimo je loše – na pomenutom sajtu je Chanel Preston ali nije baš u svom elementu. A dobra vest je namenjena širem auditorijumu, posebno tu mislimo na gejmere – Chanel Preston će biti nova Lara Croft u xxx parodiji filma Tomb Raider.

Jordan Septo je scenarista i reditelj filma, i obećava nam dosta akcije i mnogo popularnih likova iz dosadašnjih video igara i igranih filmova sa imenom Tomb Raider.

Chanel Preston je oduševljena novim filmom, kaže da će joj kostimi iz filma taman dobro doći da dopuni svoju kolekciju kožne garderobe a omiljeno oružje u filmu će joj biti bič.

Konačno će masa gejmera širom sveta imati prilike da 'istinski' uživa u čarima svoje omiljene heroine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...