•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Channing Tatum počeo da piše nastavak filma 'Magic Mike'

Prošle su dve godine otkad se Channing skinuo za svoje obožavateljice na velikom platnu, u ulozi stripera u filmu 'Magic Mike'. Nije tajna da je gospodin Tatum pre glumačke karijere bio striper pa je i sam film polu-autobiografski.

Sudeći po slici na Instagramu, koju je objavio pre par dana, Channing je fanovima želeo dati uvid u svoj radni dan. Ispod slike je kratkim statusom otkrio kako piše drugi nastavak popularnog filma.

Prvi deo, u kojem su se skinuli i lepotani Matthew McCounaghey i Matt Bomer, temeljio se na Tatumovim striperskim iskustvima na Floridi kao osamnaestogodišnjaka. Drugi deo biće nastavak priče, koja je na bioskopskim blagajnama zaradila 167 miliona dolara.

I da, i ovaj put nas očekuje stara ekipa, a Channing obećava da će ovo biti još luđi nastavak.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...