•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Cox misli da će Marvel izabrati novog glumca za ulogu Daredevil-a u MCU-u

Kad će se Daredevil trijumfalno vratiti u Marvelov svet - i pitanje je kada neće - Charlie Cox ne veruje da će biti u toj ulozi. Lik nije viđen od kako je Netflix-ov Daredevil skinut sa emitovanja 2018. godine, što je deo ukidanja Disney-evog sadržaja na striming servisu. Marvel retko dugo drži bilo koji od njegovih glavnih strip likova, tako da verovatno postoji plan da Daredevil u skorašnjoj budućnosti iskoči u MCU-u.

U očima mnogih novih Marvel-ovih fanova, Cox je pravi Daredevil. Tri sezone je igrao Matt Murdock-a u Netflix seriji, pored toga što je igrao superheroja u krosoveru The Defenders. Daredevil je bio prvi Marvel-ov lik koji je emitovan na Netflix-u, a na kraju ga je pratilo još pet. Svaka sezona bila je kritično odmerena, a dve od tri sezone emisije dostigle su najmanje 97 procenata odobravanja na Rotten Tomatoes. Da nije bilo mahinacija političkih studija iza kulisa, serija bi se verovatno još uvek pripremala za novu sezonu.

Umesto toga, serija je nestala, možda zajedno sa Cox-ovim portretisanjem. U komentarima objavlјenim za ComicBook.com, Cox je predložio da će Marvel gledati da izabere nove glumce Daredevil-a u budućnosti, zajedno sa ostalim glavnim likovima priče. Cox čak smatra da bi moglo da bude bolјe ako se glavni likovi preoblikuju, navodeći poteškoće pri sklapanju sastava Netflix-ove predstave zajedno zbog različitih rasporeda svih.

Nije neviđeno za ovog posebnog superjunaka da prođe kroz izmene glumca. Pre nego što je MCU postojao Daredevil-a je glumio Ben Affleck u filmu koji je samo prikupio mešovite kritike. Izabiranje novih glumaca za superheroje u MCU-u je neuobičajeno, mada je bilo nekoliko glumaca koji su portretisali Howard Stark-a, uglavnom zbog različite starosti lika u različitim filmovima. Spider-Man-a su takođe nedavno igrali mnogi različiti glumci, mada je u MCU-u do sada bio ograničen na Tom Holland-a.

Ipak, videti drugog glumca kako glumi Daredevil-a tako brzo nakon otkazivanja Netflix-ove serije biće gorka pilula koju treba progutati. Ne samo da se Cox najviše identifikuje sa likom i obrnuto, već ni on nije bio spreman da završi sa Daredevil-om. Bio je razoren otkazivanjem serije i čak je potpisao peticiju za povratak serije. MCU će možda pokušati uskoro da preuredi Daredevil-a, ali proći će dosta vremena pre nego što lјudi zaborave verziju lika Charlie Cox-a.

Podeli:



Preporucujemo