•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Sheen bivšoj rekao dosta: Obračunaće se na sudu!

Slavni glumac Charlie Sheen planira otići na sud i tražiti smanjenje iznosa alimentacije koji plaća svojoj bivšoj supruzi Denise Richards, piše Radar Online.

Sheen mesečno plaća alimentaciju u iznosu od 55 hiljada dolara, a sudski zahtev za smanjenjem alimentacije navodno će uputiti u sledećih nekoliko dana.

Glumac takođe želi da se Richards, zajedno s njihovim ćerkama Sam (10) i Lolom (8) iseli iz njegove kuće u Los Angelesu.

'Charlie nije video svoje ćerke već nekoliko meseci te smatra kako je smešno da nastavlja da plaća 55 hiljada dolara Denise', rekao je izvor za Radar Online.

Sheen i Richards nisu u dobrim odnosima otkad je bivša supruga zabranila Sheenu da devojčice provedu praznike s ocem.

Charlie se u februaru verio sa svojom devojkom Brett Rossi, bivšom porno zvezdom, a ona se pohvalila romantičnom prosidbom dan nakon Dana zaljubljenih.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila