•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chill Factor (1999)

Dvojica običnih momaka igrom slučaja moraju spašavati svet od smrtonosnog biološkog oružja.

Dva ni po čemu posebna momka nalaze se na prilično neverovatnom i krajnje opasnom zadatku, u trci za spašavanje vlastitog sveta pre nego li se nestabilan toksički otpad pretvori u smrtonosno oružje koje bi moglo jednostavno izbrisati dobar deo Amerike!

Arlo (Cuba Gooding Jr.), vozač sladoledarskog kombija, nakon niza nemogućih koincidencija nađe se na krivom mestu u krivo vreme pa se, uz pomoć Tima Masona (Skeet Ulrich), tajanstvenog mladića sumnjive prošlosti, nađe na zadatku od koga bi mogla zavisiti sudbina Amerike. Pre nego li bude kasno, njih bi dvojica trebali vlastima isporučiti "Elvisa", smrtonosno biološko oružje koje se ne sme izložiti temperaturama iznad 50 stepeni Fahrenheita, čiju je formulu stvorio ugledni, ali neuspesima mučen naučnik Dr. Richard Long (David Paymer). Na putu će im se, međutim, isprečiti željom za osvetom gonjen poručnik Andrew Brynner, koga ništa neće zaustaviti u nastojanju da biološko oružje ostvari svoje potencijale, a to je uništenje svog živog sveta u radijusu od stotinu milja! Bez ikakvog skrovišta, a sa američkom vojskom na tragu, mogu li dva neočekivana heroja sadržati pribranost i spasiti svet?

Par običnih ljudi na neobičnom zadatku igraju oskarovac Cuba Gooding Jr. i Skeet Ulrich (As Good as It Gets, The Craft, Kevin of the North...), jedan od najboljih mlađih glumaca Hollywooda, koji i u nešto ležernijem izdanju pokazuju kako ih kritičari i publika sa pravom vole i cene.

NNT
Žanr:akcija, komedija, triler
Godina:1999
Reziser:Hugh Johnson
Scenario:Drew Gitlin, Mike Cheda
Uloge:Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich, Peter Firth, David Paymer, Hudson Leick, Daniel Hugh Kelly, Kevin J. O'Connor, Judson Mills
Uzrast:R
Box office:11
Studio:Morgan Creek Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...