•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chosen Survivors (1974)

Grupa odabranih pojedinaca biva odvedena u podzemno antinuklearno sklonište gde doznaje da je na površini počeo globalni atomski rat. Sledi priča o njihovom saživljavanju sa novom situacijom, koju otežavaju jata krvožednih i navodno ozračenih slepih miševa. Na kraju se, međutim, ispostavlja da je sve bila obmana, nikakav atomski rat nije protutnjao licem planete, već su oni samo učestvovali u jednom tajnom vojnom projektu čiji je cilj bio da se ustanove reakcije odabranih pojedinaca na naročite okolnosti opstanka u atomskom skoništu.
Priča H.B.Krosa, prema kojoj je rađen scenario, nudila je mogućnost za dublje zahvate u ovu neosporno podsticajnu temu, ali reditelj se radije opredelio za klišetizovana rešenja (slepi miševi, na primer).

Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:1974
Reziser:Sutton Roley
Scenario:Harry Spalding
Uloge:Jackie Cooper, Alex Cord, Richard Jaeckel
Uzrast:X
Studio:Metromedia Producers Corporation (MPC), Alpine Productions Inc., Estudios Churubusco Azteca S.A.
Zemlja:Mexico
Jezik:engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo