•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Evans biće u filmu „The Iceman“

Chris Evans zameniće James Franca u „The Iceman.“ Michael Shannon biće mu partner u ovoj istinitoj, još jednoj, priči o serijskom ubici. Koju god vest da okreneš serijske ubice se ekanizuju na sve strane! Ništa popularnije od čoveka koji kolje i ubija na sve strane. Svako ko je ubio najmanje četvoro, petoro sigurna da je uveren da će i po njemu snimiti nešto, film, TV seriju, dramu u 4 nastavka, mjuzikl, CD...

Ariel Vromen (Danika, Rx) režira film po scenariju Morgan Landa (Rx), prema knjizi "The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer", od strane Anthony Bruno i prema dokumentarcu "The Iceman Tapes: Conversations with a Killer", Jim Thebauta.

A radnja? Pa kakva može da bude nego sledeća.

"The Iceman" je priča o Richard Kuklinskom (Shannon), ozloglašenom plaženom ubici koji radi za mafiju a koji je i cenjeni porodični čovek. Nadimak je dobio zato što je žrtve bacao u zamrzivač kako bi pomeo policiju oko tačnog trenutka smrti. Njegova porodica i susedi verovali su da je on prosečni biznismen i nisu imali pojma o njegovom dvostrukom životu. Danju klovn, noću čovek koji nikako ne uspeva da skine šminku. Kulinski je ubio oko stotinak ljudi i nikada nije požalio zbog toga, osim osećaja krivice što je povredio svoju porodicu.

Evans igra asistenta mentora poznatog kao Mr. Softee.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...