•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris O'Donnell uživa u svakom slobodnom trenutku sa porodicom

Pucnjava, skriveni identiteti i tajne misije samo su neke od stvari s kojima se agent Callen susreće u svakoj epizodi kriminalističke serije koju širom SAD-a prati više od 17 miliona strastvenih fanova.

Ali, kad je reč o privatnom životu, Chris O'Donnell obožava da provodi slobodno vreme sa svakim od svoje petoro dece i kaže kako je uvek spreman da zašti svoju porodicu.

Iako je u braku sa suprugom Caroline Fentress više od deset godina, ističe kako romantike ne nedostaje - Nemamo baš vremena koliko bismo želeli, ali srećom deca idu ranije na spavanje, pa uvek nađemo vremena samo za nas dvoje, popijemo čašu vina i samo budemo zajedno.

Osim što je brižan suprug, jednako tako se i trudi da posveti svaki deo slobodnog vremena svojoj deci.

Kako kaže, oduvek je znao da mu je porodica prioritet te ističe da je nastavio da snima filmove, sada ne bi sedio u kući s petoro dece i živeo ovakav život.

Ali, s decom dolaze i brige. Kada se Chris s porodicom preselio u novu kuću, jedne večeri njegov šestogodišnji sin je nestao.

Celo naselje i policija su se digli na noge, a on se skrivao iza komšijske kuće.

- Bio sam prestrašen i u šoku. On je mislio da je sve to smešno, ali kada je shvatio da ga policija traži prepao se i vratio kući - izjavio je za magazin More te dodao kako je shvatio da nažalost ne postoji nikakvi priručnik za roditelje, ali da usprkos svemu obožava biti roditelj, jer tako testira svoju izdržljivost i snagu svakog dana.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....