•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris O'Dowd

Kris O’Daud je nedavno glumio s Kristen Vig u komediji Bridesmaids, kao i u Crimson Petal & The White, četvroodelnoj adaptaciji romana čiji je autor Majkl Faber, kao i u nezavisnom filmu Frankie Go Boom.

Njegovi su filmovi Dinner For Schmucks (režija Jay Roach, glume Paul Rudd, Steve Carell i Zach Galifianakis); Gulliver’s Travels (režija Rob Letterman, glume Jack Black, Jason Segal i Emily Blunt); The Boat That Rocked (ili Pirate Radio, glumi Phillip Seymour Hoffman, režija Richard Curtis; Frequently Asked Questions About Time Travel (glumi Anna Faris, režija Gareth Carrivick); Hippie Hippie Shake (glume Cillian Murphy i Sienna Miller, režija Beeban Kidron); Vera Drake (režija Mike Leigh) i Festival koji je bio nominovan za dve nagrade BAFTA-e i za koju je dobio nagrdu BAFTA Scotland za najboljeg glumca.

Za televiziju je glumio u "It Crowd" i "The Clinic" za koju je bio nominovan za Irish Film & Television Award 2003.

Filmografija:
2013 Calvary (post-production)
2013 Cuban Fury (post-production)
???? Hippie Hippie Shake (completed)
2012-2013 Girls (TV series)
2013 Family Tree (TV series)
2012 This Is 40
2012 Moone Boy (TV series)
2011-2012 Family Guy (TV series)
2012 The Sapphires
2012 3, 2, 1... Frankie Go Boom
2011 Friends with Kids
2011 Bridesmaids
2011 The Crimson Petal and the White (TV mini-series)
2010 Gulliver's Travels
2010 Little Crackers (TV series)
2006-2010 The IT Crowd (TV series)
2010 Dinner for Schmucks
2009 FM (TV series)
2009 Pirate Radio
2009 Frequently Asked Questions About Time Travel
2008 How to Lose Friends & Alienate People
2007 Roman's Empire (TV series)
2007 Hotel Very Welcome
2006 Doc Martin (TV series)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV series)
2006 Showbands II (TV movie)
2003-2005 The Clinic (TV series)
2005 The Year London Blew Up: 1974 (TV movie)
2005/I Festival
2004 Vera Drake
2003 Conspiracy of Silence
2003 Red Cap (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

U prodaji poslednji kontingent karata za večerašnji...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu