•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Pratt postaje Kauboj, Ninja i Viking

Nakon što je sačuvao galaksiju od Ronana, Chris Pratt postaće kauboj, nindža, viking. Universal je odlučio ekranizovati grafičku novelu Cowboy Ninja Viking kreiranu od strane A.J. Liebermana i Rileyja Rossmoa, a Andy Dwyer iz serije Parks and Recreation, sigurno smatra kako je to genijalna ideja.

Radnja grafičke novele Cowboy Ninja Viking prati Duncana, čoveka koji boluje od višestrukog poremećaja ličnosti, a koji je deo protivobaveštajnog programa koji pacijente pretvara u specijalne agente znane kao Trojčeki (Triplets). Svaki od agenata poseduje tri različite ličnosti, a kod našeg protagoniste su to kauboj, viking i nindža. Duncan pobegne iz programa i odluči da iskoristi svoje sposobnosti kako bi pronašao milijardera koji stoji iza programa. Prema poslednjoj verziji scenarija, Pratt bi trebao da glumi Duncana, i njegove bi se različite ličnosti trebale fizički manifestovati unutar filmskog sveta, ali će gledaoci uvek videti samo Duncana, to jest Pratta.

O filmskoj verziji stripa priča se već godinama, a prvi scenario napisali su autori Zombielanda, Paul Wernick i Rhett Reese, ali Disney je zaključio kako je sve to previše neozbiljno. Tada je na mesto reditelja trebao uskočiti Marc Foster (Quantum of Solace), ali sada njegovo ime više nije u konkurenciji. Poznato je samo da će film producirati Mark Gordon koji trenutno radi na novom biografskom filmu o Steveu Jobsu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...