•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Tucker i Jackie Chan možda uskoro zajedno u Rush Hour 4?

Obožavaoci su nestrplјivo čekali da se James Carter i Yang Lee ponovo ujedine na velikom platnu za još jednu akcionu avanturu, a nakon godina diskusija i nagoveštaja, zvezde Chris Tucker i Jackie Chan ponovo su se okupile u prividnom tizeru za Rush Hour 4.

47-godišnji glumac se pojavio na Instagramu sa fotografijom koja prikazuje njegovo ponovno okuplјanje sa 65-godišnjom zvezdom i, iako nije bilo opisa uz fotografiju, njih dvojica su viđeni zagrljeni i prstima su pokazivali broj četiri, stvarajući ogromnu debatu o tome da li film konačno dolazi do realizacije.

Jackie Chan i Chris Tucker počeli su da zasmejavaju publiku sa filmovima još 1998. godine. Dobili smo drugi film 2001. i treći 2007. godine, a prva tri filma su zaradila 850,6 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. Bilo je govorkanja oko Rush Hour 4 – 2012 godine, ali nije došlo do ničega. Prošle godine, Jackie Chan je govorio o mogućem četvrtom nastavku, rekavši da će se to verovatno dogoditi.

Poslednjih sedam godina odbijali smo scenario, rekao je Chan za Power 106 Los Angeles. Juče smo se samo složili ... scenario, verovatno kraj ovog meseca. Oni su na drugom nacrtu. Sledeće godine, verovatno počinjemo. Nadam se. Ako se Chris Tucker složi. On je takođe rekao, nije u pitanju novac. Vreme je da se napravi, inače ... Rush Hour 4, svi smo kao stari lјudi! Pre nego što ostarimo. Kažem Chris Tuckeru, pre nego što ostarimo, molim te, uradimo Rush Hour 4.

Ukoliko se četvrti Rush Hour nastavi, to će verovatno biti sa novim reditelјem iza kamere, pošto se originalni reditelј trilogije Brett Ratner suočava sa brojnim navodima o seksualnom uznemiravanju i prekinuo je veze sa Warner Bros.-om, matičnom kompanijom iza studija franšize New Line Cinema.

Da li želite da vidite Rush Hour 4? Koga biste voleli da vidite u narednom nastavku?

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila