•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christian Bale izgubio čak 35 kilograma zbog uloge u novom filmu

Glumac Christian Bale smršao je 35 kilograma za ulogu u novom filmu. Mada je transformacijom oduševio fanove, on je ipak odlučio da će prestati sa mršavljenjem, jer je to opasno za zdravlje.

"Neprestano ponavljam da sam s tim završio, ali sad stvarno mislim da sam gotov", rekao je Bale.

Za najnoviji film "Ford vs. Ferrari" Bale je izgubio 35 kilograma za ulogu vozača Kena Milesa. Njegov kolega Matt Damon zadivljen je njegovim transformacijama.

"Zabavljao sam se gledajući ga. Ima disciplinu monaha jer se transformirao iz Dicka Cheneyja u ovog lika. Morao je izgubiti 35 kilograma, a to nije nimalo lako", rekao je Matt.

Iako je u šali neprestano govorio da je debljanje za ulogu Cheneyja bilo jednostavno, ipak je priznao da je to bio težak proces.

"Očajno je. Grozno je. Ako gubite kilograme, nema ničeg drugog osim toga da odlazite u krevet gladni i osećate se očajno. Debljanje je druga krajnost. Potpuno gubite disciplinu i prežderavate se kao ludak. Moram prestati jer nije zdravo za moje telo. U četrdesetima sam i biće opasno ako ne postanem svesniji vlastite smrtnosti", rekao je Bale.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....