•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christian Chávez

Kristijan Čavez (šp. Christian Chávez, rođen 7. avgusta 1983., Rejnoza Meksiko) je meksički pevač i glumac, najpoznatiji po telenovelama Buntovnici (Rebelde) i Lude godine.

Uspeh telenovele Buntovnici doveo je do osnivanja grupe RBD koja je stekla veliku popularnost širom Latinsko Amerike.

Po rečima članova grupe RBD, Kristijan je bio najomiljeniji među njima i najšaljiviji. Poznat je i po čestim promenama boje kose.

Marta 2007. pojavile su se fotografije sa venčanja Čaveza i njegovog menadžera B. Dž. Merfija koje je obavljeno 2005. u Kanadi. Povodom ovog događaja izdao je saopštenje da nije otkrivao detalje o svom homoseksualnom braku iz privatnih i profesionalnih razloga.

Filmografija:
2012-2013 Fixing Paco (TV series) (post-production)
2011 Libertad (short)
2009 Hermanos y detectives (TV series)
2007 RBD: La familia (TV series)
2004-2006 Rebelde (TV series)
2005 La energía de Sonric'slandia (TV series)
2002-2003 Clase 406 (TV series)
2001 El juego de la vida (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. novembra do 1.decembra
Filmovi sa Letnje filmske škole BINE do 3. decembra online...
Ladies night događaj uz film Gučijevi 25. novembra od 20...
The Deep House (2021) (2021)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 18. do 24. novembra
Oskarovac Danis Tanović o premijeri novog filma u...
MSUV - Izveštaj sa konferencije za medije povodom izložbe...
BOŽIĆ ZA PAMĆENJE NA PICKBOX TV-u!
Otvorena izložba EVROVIZION.CROSSING STORIES AND SPACES u...
Direktor Nisvila najavljuje 200.000 posetilaca
Junaci našeg doba 2 - od 23. novembra od ponedeljka do...
Muzej savremene umetnosti Vojvodine - Performans Ivane...
Muzej savremene umetnosti Vojvodine - Izložba...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 25. novemba...
Sedmi Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival...
FCS - Selekcija “Nasleđe” od 25. novembra do 9....
Premijerka Estonije na svetskoj premijeri druge sezone...
Ekipa filma „Deset u pola“ u Beogradu: PANDEMIJA ĆE...
Glumci filma "Nebesa" na premijeri filma u bioskopu Cine...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
Anna (2021) – nova distopijska serija stiže na Pickbox...
Stuart Martin & Guz Khan (Army of Thieves)
Film "Nije loše biti čovek" - Dušan Kovačević:...
Branko Đurić i Izudin Bajrović o premijeri komedije...
Jedanaest filmova autora iz Srbije na 13. Merlinka Festivalu
Srpska premijera filma „Elegija lovora” Dušana...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
Azbuka našeg života - od 03. decembra svakog petka na...
Potpisan novi sporazum o saradnji na polju stripa između...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 18. do 24....