•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx Niš bioskop počinje sa radom 1. septembra

Odbrojavanje može da počne, Cineplexx Niš bioskop će 1. septembra ponovo dočekati publiku u svojim salama. Cineplexx bioskop će prvog radnog dana obradovati ljubitelje sedme umetnosti sa akcijom „Povratak u bioskop“, u sklopu koje će se prikazivati filmovi po ceni ulaznice od simboličinih 100 dinara.

Nakon skoro šest meseci, najmoderniji bioskop u gradu počinje sa radom, u skladu sa opštim merama bezbednosti koje su usvojene od strane kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva.

Na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa 1. septembra će se naći filmovi iz tekuće i prethodne godine, koji su se izdvojili svojom gledanošću i kvalitetom. Među njima su domaći film „Ajvar“, poslednji film reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“, sjajni, Oskarom nagrađen Hoakin Finiks kao „Džoker“, zatim ,,Kapetan Mavel“, ,,Star Wars: Uspon Skajvokera“, ,,Boemska rapsodija“ i drugi. Naši nakmlađi posetioci, moći će da uživaju u nastavaku avanture omiljenih sestara Else i Ane u filmu „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Na veliko platno reprizno vraća nam se i Grdana u filmu ,,Grdana: Gospodarica zla“, kao i simpatiča družina veselih pasa u filmu ,,Patrolne šape“.

Akcija „Povratak u bioskope“, koja se dešava 1. septembra u svim Cineplexx bioskopima, ali i drugim bioskopima u zemlji, podržana je od strane Filmskog centra Srbije.

Kupovina ulaznica za filmove sa repertoara za utorak 1. septembar, osim tog dana, biće omogućena i 31. avgusta od 13 do 21h na blagajni Cineplexx Niš bioskopa, kao i online za korisnike Cineplexx bonus kartice.

Bioskopski repertoar za 1. septembar

Patrolne šape SINH – 14:50

Zaleđeno kraljevstvo 2 SINH – 15:00

Zaleđeno kraljevstvo 2 SINH 3D – 17:20

Frka SINH – 16:00

Kralj lavova SINH 3D – 16:40

Aladin TITL – 16:10

Le Man 66: Slavna 24 sata – 15:30

Džumandži: Sledeći nivo – 18:15

Spajdermen: Daleko od kuće 3D – 18:40

Džoker – 19:00

Grdana: Gospodarica zla TITL 3D – 19:15

Bilo jednom u Holivudu – 19:00

Paklene ulice: Hobs i Šo – 21:30

Star Wars: Uspon Skajvokera 3D – 21:45

Gospoda – 19:45, 22:15

Ajvar – 22:00

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu