•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx Niš i Stop Shop nagrađuju najkreativnije

Pronađi veliku koficu Cineplexx kokica u STOP SHOP ritejl parku u Nišu i priključi se foto konkursu! Budi kreativan i osvoji sjajne poklone! Priključi se već danas! Foto konkurs traje do 31. marta!

Voliš filmove, kokice, bioskop i šoping? Imamo sjajnu vest za tebe! Bioskop Cineplexx Niš i STOP SHOP ritejl park nagrađuju najkreativnije fotografije izlazaka i zabave sa najboljim prijateljima Zabeleži svoj trenutak zabave u STOP SHOP ritejl parku fotkanjem pored velike Cineplexx kofice kokica. Podeli tu fotografiju javno na Instagramu, uz obavezan hashtag#CineplexxNiš i tagovanje STOP SHOP lokacije, a mi ćemo najkreativnije nagraditi sjajnim poklonima!

Priključi se foto konkursu još danas, i ne propusti priliku da možda baš ti budeš dobitnik Cineplexx poseban prijatelj kartice koja ti omogućava da besplatno gledaš filmove u najmodernijem bioskopu u gradu tokom mesec dana! To nije sve, jer je sjajne poklone pripremio i STOP SHOP! Budi kreativan, zabavi se i osvoji sjajne poklone!

Čekamo vaše fotke na Intagramu!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....